kinderfeestjes

Feestjes

Een verjaardag om nooit te vergeten, vier je verjaardags feestje in de freeruniversity! Tijdens de freerunfeestjes leer je wat freerunnen echt is. Van salto’s tot sprongen maken alle trucs worden geoefend! Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt. En als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een Freerun University shirt! Boek nu hieronder jouw persoonlijke freerunfeestje! 

Standaard Freerunfeestje € 150,-

Voor de jarige die een keer een uitdagend feestje wilt hebben bieden we standaard freerunfeest aan. Een freerun feest van 1,5 uur. Hierbij krijgen de kinderen een les van 1uur en 15min. Daarna wordt samen met de coach nog 15min getraind in de freerunning hal waarbij de kinderen volledig zelf mogen kiezen welk onderdeel zij willen trainen. Aan het eind van het feestje laat de coach nog een paar spectaculaire trucs zien! De jarige krijgt een echt Freerun University shirt!

Freerun University T-shirt

Les van professionals

T/M 12 kids!

Feestje op maat per groep

1uur 15min les

15min vrij trainen

Reserveer nu!
Uitgebreid Freerunfeestje € 230,-

Voor de jarige die een extra leuk freerunfeest wilt hebben bieden we nu het Uitgebreide freerunfeest aan! Een freerun feest van wel 2,5 uur. Hierbij krijgen de kinderen een les van 1uur en 30min. Na de freerun workshop wordt er een lekkere slagroom taart gegeten en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna wordt samen met de coach nog 30min getraind in de freerunning hal waarbij de kinderen volledig zelf mogen kiezen welk onderdeel zij willen trainen. Aan het eind van het feestje laat de coach nog de meest spectaculaire trucs zien! Daarnaast krijgt de jarige van ons ook nog een echt Freerun University shirt en een Back2BasicsPK bandje!

Freerun University T-shirt

Les van professionals

T/M 12 kids!

Feestje op maat per groep

1uur 30min les

30min vrij trainen

Slagroom taart

Onbeperkt limonade

Back2Basics Parkour bandje

Reserveer nu!
Ultiem Freerunfeestje € 280,-

Voor de jarige die het grootste freerunfeest ooit wilt hebben bieden we nu het ultieme freerunfeest aan. Een freerun feest van wel 3 uur. Hierbij krijgen de kinderen een les van 1uur en 45min. Na de freerun workshop wordt er een lekkere slagroom taart gegeten en worden de cadeautjes uitgepakt. Daarna wordt samen met de coach nog 45min getraind in de freerunning hal waarbij de kinderen volledig zelf mogen kiezen welk onderdeel zij willen trainen. Aan het eind van het feestje laat de coach nog de meest spectaculaire trucs zien! Alle kinderen krijgen daarnaast ook een Back2Basics Parkour bandje en de jarige een echt Freerun University shirt!

Freerun University T-shirt

Les van professionals

T/M 12 kids!

Feestje op maat per groep

1uur 45min les

45min vrij trainen

Slagroom taart

Onbeperkt limonade

Back2Basics Parkour bandje voor iedereen

Reserveer nu!
_MG_0772-2
kids action

Reserveer nu een verjaardags feestje!

Wanneer vier jij je feestje?

De leukste freerun feestjes!

by Back2Basics Parkour
web ready